MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Δεν θα περάσει Υπουργέ…». Μεγάλη διαμαρτυρία μαθητών και φωνές για τετράμηνα έξω από το Προεδρικό (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Φωνάζουν και διαμαρτύρονται για τις εξετάσεις τετραμήνων οι μαθητές – Πορεία έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της ΠΣΕΜ – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Μεγάλη κινητοποίηση μαθητών στην πορείαεκδήλωση διαμαρτυρίας της ΠΣΕΜ, με κινητοποίηση προς το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας την αναστολή των εξετάσεων τετραμήνου.

Advertisement

Πλήθος μαθητών συγκεντρώθηκαν από τις 10 και μισή σε συγκεκριμένο σημείο στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και πορεύθηκαν προς το Προεδρικό όπου με πλακάτ και συνθήματα εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους στις εξετάσεις ανά τετράμηνο, ζητώντας αναστολή εφαρμογής της απόφασης.

Δείτε live εικόνα

Το μήνυμα του Προέδρου της ΠΣΕΜ.

Όπως είχε δηλώσει στη Cyprus Times, ο πρόεδρος της ΠΣΕΜ, Γρηγόρης Γρηγορίου, «οι μαθητές των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών σήμερα κατά χιλιάδες πορευόμαστε από τη Λεωφόρο Αθαλάσσας μέχρι το Προεδρικό, με αίτημα μας την άμεση αναστολή των εξετάσεων ανά τετράμηνο για όλες τις τάξεις Λυκείου και Τεχνικών Σχολών».

«Προτεραιότητα μας», σημειώνει ο πρόεδρος του μαθητικού κινήματος, «έχουμε τη Γ’ Λυκείου της οποίας οι μαθητές θα καλεστούν να έρθουν αντιμέτωποι με την αυταρχικότητα του Υπουργείου Παιδείας, με το να δώσουν 3 εξετάσεις σε 5-6 μήνεςχάνοντας πολύτιμο διδακτικό χρόνο, μόνο και μόνο για να εφαρμοστεί ο θεσμός».

Ενώ παράλληλα επεσήμανε πως λόγω αυτής της κατάστασης, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου βρίσκονται σε αδιέξοδο και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Ευδιάκριτη στην περιοχή και η παρουσία της Αστυνομίας για διασφάλιση της τάξης.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network