MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν αλήτη», δήλωνε ο Καλοψιδιώτης πριν 2 χρόνια

Advertisement

Sponsored by exness

«Δεν φοβάμαι και δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν αλήτη να φύγω για να γλιτώσω το τομάρι μου», δήλωνε πριν από δύο χρόνια ο -όπως όλα δείχνουν- βασικός στόχος του στυγερού εγκλήματος στην Αγία Νάπα.

Advertisement

 Λίγες μόλις μέρες (Ιούνιος 2014) μετά τη δολοφονία του πατέρα του, Γιάννη Καλοψιδιώτη, ο θανών δήλωνε στον «Πολίτη» πως θεωρούσε την εγκατάλειψη του νησιού ως προδοσία στη μνήμη του πατέρα του και των πέντε θυμάτων του φονικού του 2012. Στην ίδια συνέντευξη δήλωνε πως δεν υποψιάζεται συγκεκριμένους ύποπτους για τα δύο εγκλήματα, ωστόσο χαρακτήριζε τους δράστες ως «αρρωστημένα μυαλά», θεωρώντας πως το κίνητρο του εγκλήματος ήταν να πλήξουν τον ίδιο επαγγελματικά ή ψυχολογικά.

Για τη διασύνδεση του πενταπλού φονικού με τη δολοφονία του πατέρα του είχε πει ότι οι ηθικοί αυτουργοί και στις δύο περιπτώσεις «είναι τα ίδια κύτταρα». Έστρεψε τις υποψίες του προς εμπόρους ναρκωτικών, καθότι «είμαι καθέτως αντίθετος στα ναρκωτικά και έχω επηρεάσει τη διακίνησή τους στην ελεύθερη Αμμόχωστο. Δεν ανέχομαι τη διακίνηση ναρκωτικών στα μαγαζιά μου και αυτό αποτελεί εμπόδιο σε όσους ασχολούνται με τη διακίνηση».

Μάλιστα είχε επιρρίψει ευθύνες στην Αστυνομία, για αδιαφορία ως προς την προστασία του. «Δεν είμαι νονός, όπως μερικοί θέλουν να με παρουσιάζουν. Παίρνω προληπτικά μέτρα προστασίας για τη ζωή μου, γιατί η Αστυνομία υποχωρεί και κάνει τόπο σε αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα μου και τους πέντε φίλους μου».

 Να σημειωθεί ότι μετά το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, από την οποία γλίτωσε ο επιχειρηματίας, έγιναν τουλάχιστον δύο ακόμη δολοφονικές απόπειρες εναντίον του, οι οποίες απετράπησαν την τελευταία στιγμή. Το 1996 δολοφονήθηκε ο αδελφός του Φάνου, Άντρος Καλοψιδιώτης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal