MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Δεν θα ασχοληθώ με το τι λέει ο Ακιντζί για δυο ιδρυτικά κρατίδια» δηλώνει ο Πρόεδρος   

Advertisement

Sponsored by exness

«Αυτό που μετρά για μένα είναι το τι καταθέτει η ελληνοκυπριακή πλευρά στο τραπέζι του διαλόγου και όχι τι επιδιώκει η άλλη κοινότητα» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης

Advertisement

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο του μνημοσύνου των ηρώων Ιωνά Νικολάου, Κυριάκου Κολοκάση και Κυριάκου Κακουλλή, στο Γέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει αναφορές του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας περί νέου συστήματος προσαρμοσμένου σε δύο ιδρυτικά κρατίδια, είπε ότι «δεν θα ασχοληθώ με το τι λέει ο κ. Ακκιντζί. Είναι με το τι καταθέτουμε εμείς ως ελληνοκυπριακή πλευρά που μετρά για μένα και όχι το τι επιδιώκει η άλλη κοινότητα. Για αυτό και λέω ότι θα εξαρτηθεί η λύση από το ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς αν η αισιοδοξία του πηγάζει από το τι ακούει από τον κ. Ακκιντζί ή από τις προτάσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «ακούσατε να μιλώ για αισιοδοξία; ή για συγκρατημένη αισιοδοξία η οποία εξαρτάται από το τι θα συμφωνηθεί και στα δύο εναπομείναντα κεφάλαια».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network