MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν συναντήθηκε με τον Φάνο ισχυρίζεται η Σκορδέλη

Advertisement

Sponsored by exness

Αγόρευσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Έλενας Σκορδέλη για τη δολοφονία του Άντη – Δεν συναντήθηκε με τον Φάνο ισχυρίζεται – Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα το αποδεικνύουν είπε ο δικηγόρος της – Αμφισβητούν όλοι την μαρτυρία του Φάνου και έκαναν αναφορά για το ποινικό μητρώο του – «Δεν καταθέτουν μητροπολίτες στα εγκλήματα…»  απάντησε η κατηγορούσα αρχή – Επιφυλάσσει την απόφαση του το Ανώτατο

Advertisement

Με την αγόρευση της Έλενας Σκορδέλη ολοκληρώθηκε σήμερα ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου η διαδικασία για εξέταση της έφεσης της καταδικαστικής απόφασης του Κακουργιοδικείου εναντίον των καταδικασθέντων Έλενας Σκορδέλη, Τάσου Κρασοπούλη, Γρηγόρη Ξενοφώντος και Ανδρέα Γρηγορίου, για την υπόθεση της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εκδοτικού Οίκου «Δίας», Άντη Χατζηκωστή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ελενας Σκορδέλη έκανε λόγο για πλημμελή δικηγορία και επικεντρώθηκε στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του μάρτυρα κατηγορίας Φάνου Χατζηγεωργίου τα οποία δεν κατατέθηκαν.

Όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της Σκορδέλη τα τηλέφωνα του Φάνου θα αποδείκνυαν ότι δεν υπήρξε συνάντηση της καταδικασθείσας με τον ίδιο.

Επίσης έγινε αναφορά για το ποινικό μητρώο του Φάνου και άλλων μαρτύρων με την κατηγορούσα αρχή κατά την αγόρευση της να απαντά ότι «σε υποθέσεις οργανωμένων  εγκλημάτων δεν καταθέτουν μητροπολίτες και αρχιμανδρίτες αλλά άνθρωποι του σιναφιού οι οποίοι μιλούν και μαρτυρούν».

Η κατηγορούσα αρχή ανέφερε ότι η Δημοκρατία υιοθετεί στο σύνολό της την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου χαρακτηρίζοντας ασφαλή την καταδίκη.

Σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις και των τεσσάρων συνηγόρων υπεράσπισης σε σχέση με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του Φάνου που δεν κατατέθηκαν η κατηγορούσα αρχή ανέφερε ότι     «αυτά παραδόθηκαν και ζητήθηκε η συνδρομή της υπεράσπισης για να κατατεθούν ως παραδεκτά γεγονότα, κάτι που δεν θέλησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, για να μην φανεί η δυνατότητα επικοινωνίας που είχαν οι κατηγορούμενοι μεταξύ τους».

Με την σημερινή διαδικασία ενώπιον του Ανωτάτου ολοκληρώθηκε η εξέταση της έφεσης και ο Πρόεδρος αναμένεται να ορίσει ημερομηνία για έκδοση της απόφασης του.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη το 2013.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network