MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν πρόλαβε να εξέλθει της φάρμας ο 53χρονος και βρήκε τραγικό θάνατο. Προκλήθηκε βραχυκύκλωμα σε καλοριφέρ  

Advertisement

Sponsored by exness

Νεκρός 53χρονος στο Δάλι είναι το τρίτο θύμα σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας – Άναψε καλοριφέρ να ζεσταθεί στη φάρμα και προκλήθηκε βραχυκύκλωμα – Δεν πρόλαβε να εξέλθει για να σωθεί – Το πρωί εντοπίστηκαν και δύο νεκροί σε οικία στη Λακατάμια από αναθυμιάσεις

*Φωτογραφία αρχείου

Advertisement

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 53χρονος Μιχαλάκης Βασίλη που διέμενε μόνιμα σε πρόχειρο υποστατικό σε φάρμα στην περιοχή Ιδαλίου ανήμερα των Θεοφανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ο 53χρονος χρησιμοποιούσε καλοριφέρ προκειμένου να ζεσταθεί, ενώ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προκλήθηκε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος δεν κατάφερε να εξέλθει της φάρμας και από τις αναθυμιάσεις έπεσε νεκρός. Το θύμα εντόπισε νεκρό άτομο που εργάζεται στη φάρμα και κάλεσε τις αρχές.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 53χρονου θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Υπενθυμίζεται ότι τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί και δύο νέοι από το Καμερούν, οι οποίοι άναψαν κάρβουνα σε οικία για να ζεσταθούν και εντοπίστηκαν νεκροί από τις αναθυμιάσεις. Τρίτος συγκάτοικός τους δίνει μάχη για τη ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network