MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν πείθουν τους ανακριτές οι ισχυρισμοί του 31χρονου που είχε σπίτι του εκρηκτικό μηχανισμό έτοιμο για χρήση

Advertisement

Sponsored by exness

Ισχυρισμούς που φαίνεται ότι δεν πείθουν τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού δίδει ο 31χρονος, στην οικία του οποίου βρέθηκε κατόπιν έρευνας εκρηκτικός μηχανισμός έτοιμος για χρήση.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν έρευνα το πρωί στην οικία του 31χρονου που είναι γνωστός στις αρχές. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν εκτός από τον εκρηκτικό μηχανισμό, ποσότητα ναρκωτικών περίπου 20 γραμμαρίων καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.

Advertisement

Ανακρινόμενος ο 31χρονος ισχυρίστηκε ότι τον εκρηκτικό μηχανισμό του τον έδωσε γνωστός του Τουρκοκύπριος, ενώ είπε ότι τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση. Όσον αφορά το χρηματικό ποσόν ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για οικονομίες του. Σημειώνεται ότι ο 31χρονος είναι λήπτης δημοσίου βοηθήματος.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, παράνομη κατοχή περιουσίας, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network