MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν πείστηκε η οικογένεια της άτυχης 85χρονης… «Απέδωσαν τον θάνατο στον COVID-19 για να πειθαρχήσει ο κόσμος» λέει ο γιος της στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από μέλη της οικογένειας της άτυχης 85χρονης – Δεν πείστηκαν από τις απαντήσεις που έδωσε ο Δρ. Λοίζου στη διάρκεια της διάσκεψης τύπου για ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων – Τι αναφέρει ο γιος της άτυχης γυναίκας στην Cyprus Times

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από μέλη της οικογένειας της άτυχης 85χρονης που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ο θάνατος της οποίας ανακοινώθηκε χθες και αποδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας στην νόσο COVID-19.

Advertisement

Οι απόψεις γύρω από το θάνατο της φαίνεται να διίστανται καθώς τα μέλη της οικογένειας της αμφισβητούν το γεγονός ότι η αιτία θανάτου της 85χρονης, αποδίδεται στον COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Η Cyprus Times επικοινώνησε με τον γιο της άτυχης ηλικιωμένης, ο οποίος αναφέρει ότι αμφισβητεί εντελώς ότι υπήρξε θετικό κρούσμα κορωνοϊού η μητέρα του.

Ο κ. Βασιλείου μας ανέφερε ότι η μητέρα του αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου με βαριά πνευμονία και στη συνέχεια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

«Αρχικά υποβλήθηκε σε ένα πρώτο τεστ, το οποίο έδειξε ότι ήταν αρνητική στον κορωνoϊό και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω της πνευμονίας» λέει.

Όπως μας αναφέρθηκε από τον κ. Βασιλείου «την αντιμετώπιζαν ως κανονικό ασθενή και όχι ως ασθενή με κορωνοϊό».

«Μετά από έξι μέρες οι ιατροί αποφάσισαν να την υποβάλουν σε δεύτερο τεστ στο οποίο βγήκε θετική στον κορωνοϊό ενώ στην συνέχεια υποβλήθηκε σε άλλα δύο τέστ στα όποια βρέθηκε αρνητική» είπε ο κ. Βασιλείου.

Στο μεταξύ όπως μας ανέφερε, μετά το δεύτερο τεστ υποβλήθηκαν σε εξέταση οι επαφές της άτυχης 85χρονης και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

Διερωτήθηκε μεταξύ άλλων πως γίνεται να είναι στα περισσότερα τεστ αρνητική και εντούτοις να θεωρείται θετική στον ιό.

Ο κ. Βασιλείου αμφισβητεί το γεγονός ότι η μητέρα του κατέληξε από κορωνοϊό καθώς όπως μας αναφέρει ήταν μία γυναίκα με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό ενώ παράλληλα λέει πως κατά την παραμονή της στην Μονάδα Εντατικής  Θεραπείας προσεβλήθη και από άλλες λοιμώξεις.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά ο κ. Βασιλείου λέει ότι θεωρεί πως «απέδωσαν τον θάνατο της σε COVID-19, σε μία προσπάθεια να παρουσιάσουν αυξημένο αριθμό θανάτων έτσι ώστε να συνετίσουν τον κόσμο να πειθαρχήσει στα μέτρα».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network