MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν παραδέχονται Φιλιππίδης και Πατσαλίδης στην υπόθεση των πινακίδων

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση για τις πινακίδες του Δήμου Πάφου, που κατηγορούνται για κατάχρηση εμπιστοσύνης, δήλωσαν ότι δεν παραδέχονται τις εναντίον τους κατηγορίες ενώ άλλοι δύο είπαν ότι δεν είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις κατηγορίες – Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ορίστηκε η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας

Advertisement

Για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ορίστηκε η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση των πινακίδων στο δήμο Πάφου στο επαρχιακό δικαστήριο Πάφου με κατηγορούμενους κυρίως πρώην εργαζόμενους στο δήμο Πάφου.

Για την ίδια υπόθεση έχουν παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη στο κακουργιοδικείο τον ερχόμενο  Απρίλιο ένας πρώην εργαζόμενος στο δήμο Πάφου που εκτίει ποινή φυλάκισης για το σκάνδαλο των παρκόμετρων και δυο διευθυντές εταιρειών με τις οποίες ο δήμος συνεργαζόταν στην ετοιμασία των πινακίδων.

Σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφο ο  δημοτικός γραμματέας Θέμης Φιλιππίδης, ο  Σάββας Σάββα πρώην δημοτικός μηχανικός του Δήμου  Πάφου, ο Δημήτρης Πατσαλίδης πρώην οικονομικός διευθυντής του Δήμου και ο  Χρίστος Γεωργίου πρώην υπάλληλος  του λογιστηρίου του Δήμου που αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν το αδίκημα της κατάχρησης εμπιστοσύνης .

Θέμης Φιλιππίδης και Δημήτρης Πατσαλίδης απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης όρισε την υπόθεση για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2017 στις 10:00 το πρωί.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των άλλων δυο που σχετίζονται με την  υπόθεση του Σάββα Σάββα και του  Χρίστου  Γεωργίου ανέφεραν   ότι δεν έχουν στα χέρια τους το μαρτυρικό υλικό και οι πελάτες τους ως εκ τούτου δεν είναι έτοιμοι να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Το δικαστήριο όρισε την 24 Απριλίου ως ημερομηνία για να  απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Το δικαστήριο επέβαλε περιοριστικούς όρους προκειμένου να παρουσιαστούν στην επομένη δικάσιμο.

Υπέγραψαν  συγκεκριμένα προσωπική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ ενώ ένας αξιόχρεος εγγυητής  υπέγραψε για τον καθένα το χρηματικό ποσό επίσης των 50 χιλιάδων  ευρώ.  Το σκάνδαλο των πινακίδων  αφορά παραγγελίες για κατασκευή και προμήθεια του Δήμου Πάφου με πινακίδες οδικών σημάνσεων, χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου. Υπολογίζεται ότι ο δήμος είχε απώλειες από την ενέργεια αυτή πέραν των 300 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network