MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν παραδέχεται ο 33χρονος για τη ληστεία τράπεζας στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν παραδέχεται τη διάπραξη της ληστείας στην τράπεζα ο 33χρονος – Αύριο ενώπιον δικαστηρίου – Άγνωστο παραμένει το κλοπιμαίο ποσό

Συνελήφθη 33χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας σε τραπεζικό κατάστημα στη Λάρνακα.

Advertisement

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 33χρονου υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι στην περιοχή Δρομολαξιάς και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Στην κατοχή του ανευρέθηκε χρηματικό ποσό, που κατακρατήθηκε για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν από την κατοικία του, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας. Ο 33χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ανακρίνεται.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακα, είπε ότι μέχρι στιγμής ο 33χρονος δεν παραδέχεται οτιδήποτε και αναμένεται αύριο να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Ερωτηθείς αν έχει διαπιστωθεί τι κρατούσε ο 33χρονος, ο κ. Χατζηγιασεμή είπε ότι φαίνεται στα κλειστά κυκλώματα της Τράπεζας να έχει κάτι στο χέρι του και αναλύεται για να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται.

Σε ερώτηση αν έχει εξακριβωθεί το ποσό που κλάπηκε, ο κ. Χατζηγιασεμή είπε ότι γίνεται καταμέτρηση από την Τράπεζα να διακριβωθεί το ύψος του ποσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network