MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν παραδέχεται η 57χρονη φερόμενη μαστροπός. 8 ημέρες στο κελί

Advertisement

Sponsored by exness

Στο κελί για 8 ημέρες η 57χρονη που φόρεσε χειροπέδες χθες βράδυ, μετά από γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας στη Παλιά Λευκωσία – Σε καταφύγιο οι κοπέλες αφού αναγνωρίστηκαν ως θύματα εμπορίας προσώπων – Από ανάκριση και πελάτες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί η 57χρονη από το Βιετνάμ που φόρεσε χειροπέδες χθες βράδυ, μετά από γιγαντιαία επιχείρηση του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Λευκωσίας, στην καρδιά της Λευκωσίας.

Advertisement

Η 57χρονη φερόμενη ως μαστροπός δεν παραδέχθηκε καμία κατηγορία, ενώ το δικαστήριο διέταξε την κράτηση της για 8 ημέρες.

Οι άλλες 5 κοπέλες που εντοπίστηκαν στα υποστατικά αναγνωρίστηκαν ως θύματα εμπορίας προσώπων και οδηγήθηκαν σε καταφύγιο.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της αστυνομίας κατόπιν αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας και παρακολούθησης αρκετών ημερών, έκαναν έφοδο σε διαμερίσματα διώροφου κτηρίου στην παλιά Λευκωσία, όπου εντόπισαν να επιδίδονται σε πορνεία.

Στο υποστατικό εντοπίστηκαν και 20 ευρώ που κατασχέθηκαν από την αστυνομία, ενώ για ανάκριση πέρασαν και πελάτες που βρίσκονταν εντός δωματίων με τις 5 κοπέλες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ διερευνώνται αδικήματα που αφορούν, Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, Διατήρηση οίκου ανοχής, Αποζείν από κέρδη πορνείας, Νόμος περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network