MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν επιστρέφει στην Κύπρο ο Έιντε

Advertisement

Sponsored by exness

Σε μία προσπάθεια διάσωσης της διαδικασίας για το Κυπριακό ο Έιντε βρέθηκε χθες στην Αθήνα και σήμερα στην Άγκυρα – Ωστόσο από ότι φαίνεται δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη για τη Γενεύη αφού όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ δεν αναμένεται να επιστρέψει την Κύπρο

Advertisement

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είχε στις 14.00 ο ειδικός σύμβουλος για το Κυπριακό των ΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε στην Άγκυρα. Η συνάντηση ήταν κλειστή για τον Τύπο και δεν έγιναν δηλώσεις. 

Ο`Ειντε σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε πως είχε μια εφ` όλης της ύλης συνάντηση  με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου “σε μια κρίσιμη στιγμή στις συνομιλίες για το Κυπριακό και για τις προοπτικές επανασύγκλησης της Διάσκεψης για την Κύπρο”.

Δεν επιστρέφει στην Κύπρο ο Έιντε μετά τις συναντήσεις

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε δεν προγραμματίζει αυτή τη στιγμή να επιστρέψει στην Κύπρο εκτός εάν αυτό κριθεί αναγκαίο ή του το ζητήσουν οι ηγέτες, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο Αλίμ Σιντίκ.

Ο κ. Σιντίκ είπε πως δεν μπορεί να αναφερθεί σε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες για τις περαιτέρω επαφές του κ. `Ειντε μετά τις επαφές του σε Αθήνα και Άγκυρα, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Νορβηγός διπλωμάτης θα έχει διαβουλεύσεις με τα μέλη της ομάδας του.

Χθες ο Έιντε είχε στην Αθήνα συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network