MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν εντοπίστηκε κανένας νεκρός γάτος στον Πρωταρά… Ψάχνει μαρτυρία η Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν εντοπίστηκε κανένας νεκρός γάτος στον Πρωταρά όπως αναφέρεται στα ΜΚΔ, διευκρινίζει η Αστυνομία Παραλιμνίου – Ψάχνει μαρτυρία η Αστυνομία

Δεν εντοπίστηκε κανένας νεκρός γάτος στον Πρωταρά, ούτε εντοπίστηκαν στοιχεία που να τεκμηριώνουν πιθανή δηλητηρίαση ζώων, διευκρινίζει ο Αστυνομία στο Παραλίμνι.

Advertisement

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «έχουμε λάβει αρκετά τηλεφωνήματα αναφορικά με ανάρτηση στα ΜΚΔ για δηλητηρίαση ζώων από ιδιοκτήτη συγκεκριμένης ταβέρνας στον Πρωταρά».

Ταυτόχρονα διευκρίνισε ότι «ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου την Τρίτη 5 Απριλίου ανταποκρίθηκε άμεσα σε πληροφορία για πιθανή δηλητηρίαση γάτων από ιδιοκτήτη ταβέρνας στον Πρωταρά. Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένας νεκρός γάτος ούτε εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία που να τεκμηριώνουν πιθανή δηλητηρίαση τους».

Πρόσθεσε ότι «μέχρι και σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί γάτοι που να έχουν δηλητηριαστεί, ούτε υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα. Η Αστυνομία μέχρι και σήμερα είχε επαφές με τα εμπλεκόμενα μέρη χωρίς να προκύψει οτιδήποτε».

Ανέφερε ακόμα ότι «επειδή το συγκεκριμένο συμβάν φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις στα ΜΚΔ, ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου καλεί οποιοδήποτε έχει μαρτυρία που να συνηγορεί ότι έχει δηλητηριαστεί οποιοσδήποτε γάτος, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal