MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Δεν είπα ότι έκαψαν τη σημαία οι Ομονοιάτες…» Ο ιδιοκτήτης της οικίας στις Πλάτρες απαντά

Advertisement

Sponsored by exness

Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους επιχείρησε με παρέμβαση του στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 6 ο Στέλιος Ηλιάδης, ιδιοκτήτης της οικίας με την ελληνική σημαία στις Πλάτρες, που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την καταγγελία για βανδαλισμούς από οπαδούς της Ομόνοιας.

Advertisement

«Δεν είπα στην κατάθεση μου ότι έκαψαν την ελληνική σημαία οι Ομονοιάτες. Την κατέβασαν από εκεί που την είχα και την πήραν μαζί τους. Δεν ξέρω τι την έκαμαν», είπε ο κύριος Ηλιάδης επισημαίνοντας ότι αφέθηκαν λανθασμένες εντυπώσεις με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί.

«Θέλω να λήξει η υπόθεση» είπε.

Και διεμήνυσε ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε γκαζοπίστολο. «Έχει δημοσιευτεί μια δική μου φωτογραφία, όπου κρατώ ένα πιστόλι. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτή τη φωτογραφία την έχουν πάρει από το προφίλ μου στο Facebook. Είναι μια φωτογραφία που μου «έβγαλαν» πριν πέντε χρόνια. Ήμουν κατά 30-40 κιλά πιο αδύνατος τότε. Το πιστόλι αυτό που κρατώ στη φωτογραφία, είναι πιστό αντίγραφο πιστολιού που κατασκευάζεται στην Ισπανία. Το έχω στο σπίτι μου. Δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν», ανέφερε σε τηλεφωνική του παρέμβαση σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network