MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν εγχειρίστηκε ακόμη λόγω πνευμονίας το 3χρονο αγοράκι με καρδιοπάθεια. Νοσηλεύεται στο «Μητέρα»

Advertisement

Sponsored by exness

Στην Εντατική του «Μητέρα» στην Ελλάδα νοσηλεύεται το 3χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε από την Κύπρο – Δεν υποβλήθηκε ακόμη σε επέμβαση καθώς παρουσίασε πνευμονία – Είχε προκληθεί αναστάτωση για τη μεταφορά του στο εξωτερικό αφού στην Γερμανία δεν δέχονταν τους γονείς τους που δεν είχαν ιστορικό εμβολιασμού

Η κατάσταση υγείας του 3χρονου αγοριού με καρδιοπάθεια που μετέβη τελικά στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε επέμβαση -καθώς δεν δέχονταν στην Γερμανία τους γονείς του χωρίς εμβολιαστικό ιστορικό- δεν του επιτρέπει μέχρι στιγμής να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times το αγοράκι παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες λοίμωξη του αναπνευστικού -πνευμονία- έτσι δεν μπορεί επί του παρόντος να υποβληθεί σε επέμβαση, αφού λαμβάνει σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Το παιδάκι που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της παιδοκαριοχειρουργικής κλινικής «Μητέρα» παρακολουθείται από τον Δρ. Γιώργο Σαρρή, όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Υγείας, μετά από σχετική συνεννόηση που έγινε.

Το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία όπως ανέφερε αρμόδια πηγή με την κλινική στην Ελλάδα όπου παρακολουθείται το αγοράκι.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έφερε στο φως η Cyprus Times το 3χρονο αγοράκι αν και αρχικά θα μεταφερόταν με air-ambulance σε Ιατρικό Κέντρο στην Γερμανία για να υποβληθεί σε επέμβαση, εντούτοις την τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν οι γονείς ότι δεν μπορούν να μεταβούν εκεί λόγω του ότι δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και τις σχετικές διευθετήσεις που έγιναν αμέσως από το Υπουργείο Υγείας, το παιδάκι από το Σάββατο βρίσκεται στην Αθήνα, όπου εκεί αναμένεται τις επόμενες ημέρες και εάν το επιτρέψει η κατάσταση υγείας του να υποβληθεί σε επέμβαση.

Οι γονείς τελικά εμβολιάστηκαν και βρίσκονται πλέον κοντά στο παιδί τους, στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network