MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν έφεραν ζώνη εγγονός και γιαγιά… Δίνει μάχη στην Εντατική ο 11χρονος – Έκκληση τροχαίας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζει να δίνει μάχη στην Εντατική του Μακάρειου ο 11χρονος – Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο την περασμένη Τετάρτη – Δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας σύμφωνα με τις ενδείξεις της τροχαίας – Έκκληση για χρήση ζώνης και παιδικού καθίσματος από την αστυνομία

Κρίσιμα στην Εντατική συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 11χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Τετάρτη στο Λιοπέτρι.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times και όπως κατέδειξαν οι έρευνες από πλευράς τροχαίας, τόσο ο ανήλικος όσο και η γιαγιά του δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας, με αποτέλεσμα ο 11χρονος να εκσφενδονιστεί από τον ανεμοθώρακα στην άσφαλτο και η 57χρονη να βρεθεί στα πίσω καθίσματα του οχήματος.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στήβ Θεοδούλου, απηύθυνε έκκληση προς τους επιβάτες οχημάτων όπως φέρουν ζώνες ασφαλείας, ώστε να αποτρέπονται σοβαροί τραυματισμοί.

«Από τις πρώτες εξετάσεις όντως φαίνεται ότι οι δύο επιβάτες, ανήλικος και 57χρονη δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Απευθύνω έκκληση και κυρίως για παιδιά να χρησιμοποιείται πάντα η ζώνη και με τον σωστό τρόπο, ώστε να καλύπτει το σώμα τους. Σε περίπτωση που είναι μικρόσωμα τα παιδιά καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται και προστατευτικό κάθισμα» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 11χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Μακάριου Νοσοκομείου. Στον 11χρονο έγινε κρανιεκτομή και αφαίρεση αιματώματος. Η κατάσταση της υγείας του συνεχίζεται να κρίνεται ως κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς.

Τα αίτια του τροχαίου συνεχίζει να διερευνά η τροχαία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network