MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή για τη νέα τραγωδία με θύμα την 37χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Έγινε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 37χρονης η οποία εντοπίστηκε χθες νεκρή στο σπίτι της στον Κάπαρη – Δεν έδωσε απαντήσεις

Advertisement

Δεν ήταν βοηθητικά τα ευρήματα της νεκροτομής, ώστε να ξετυλιχθεί το κουβάρι άλλης μίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε αυτή τη φορά στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι χθες. Θύμα 37χρονη Βρετανίδα η Natasha Sarah Gadd, η οποία εργαζόταν εποχικά στην Κύπρο.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, γύρω στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, στο μπάνιο του διαμερίσματος της, έπειτα από την ανησυχία φιλικών της προσώπων που κινητοποιήσαν τις αρχές καθώς η 37χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή δεν εξακριβώθηκαν τα αίτια θανάτου της άτυχης ενώ λήφθηκαν δείγματα για περεταίρω τοξικολογικές και άλλες επιστημονικές εξετάσεις. Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Παραμένουν ωστόσο αναπάντητα ερωτήματα για το πώς δικαιολογείται η έντονη μυρωδιά καμένου που υπήρχε στην οικία και εάν η 37χρονη είχε ξεχάσει φαγητό στο φούρνο το οποίο κάηκε και κατά συνέπεια κάηκε το οξυγόνο στην ατμόσφαιρα του σπιτιού, κάτι το οποίο πιθανόν να προκάλεσε το θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στον ενιαίο χώρο του διαμερίσματος «υπήρχε ηλεκτρική μαγειρική συσκευή (μάτια) πάνω στα οποία υπήρχαν άλλες ηλεκτρικές συσκευές, όπως βραστήρας νερού και γκριλιέρα».

Πρόσθεσε ότι φαίνεται πως τέθηκε σε λειτουργία ένα από τα ηλεκτρικά μάτια με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί πυρκαγιά στις άλλες ηλεκτρικές συσκευές που ήταν πάνω στα μάτια, η πυρκαγιά να επεκταθεί στον αποσμητήρα και σε άλλα πλαστικά  και δημιουργήθηκε ο πυκνός μαύρος καπνός με τον οποίο γέμισε το ισόγειο διαμέρισμα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network