MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Δεν έχω διαφορές με κανέναν» κατέθεσε ο συντονιστής της Θύρα 9 για τη βόμβα

Advertisement

Sponsored by exness

Προειδοποιητικά μηνύματα ήθελαν να στείλουν οι άγνωστοι στον Γενικό Συντονιστή της Θύρας 9 – Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο πολυτελείας που του ανήκει – Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Advertisement

Προειδοποιητικά μηνύματα φαίνεται πως ήθελαν να στείλουν οι νυχτόβατες που έδρασαν τα ξημερώματα σε βάρος του συντονιστή της Θύρα 9 τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε καλυμμένο χώρο έξω από την οικία του.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Σε κατάθεση του ο συντονιστής της Θύρα 9 ανέφερε στους ανακριτές ότι δεν υποψιάζεται κανένα αλλά ούτε είχε διαφορές με οποιοδήποτε ενώ διευκρίνισε ότι δεν δέχθηκε οποιεσδήποτε απειλές  και ως εκ τούτου δεν ανέμενε το «χτύπημα».

Ωστόσο οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν και το ενδεχόμενο η βομβιστική επίθεση να έχει σχέση με γεγονότα των τελευταίων ημερών που αφορούν τις σχέσεις της Θύρας 9 με τη διοίκηση του σωματείου της Ομόνοιας και το ΑΚΕΛ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal