MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν απέκλεισε ενδεχόμενες συνεργασίες για τις Δημοτικές το ΑΚΕΛ

Advertisement

Sponsored by exness

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασιών στο ΑΚΕΛ στις επικείμενες εκλογές του Δεκεμβρίου – Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις – Περισσότερη πρωτοβουλία στις τοπικές οργανώσεις – Τι ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ για τον «εκλεκτόν» για τη Λεμεσό

Advertisement

Περισσότερη πρωτοβουλία στις τοπικές οργανώσεις έδωσε το ΑΚΕΛ σχετικά με τις διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές, όπως ανέφερε ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι το κόμμα θεωρεί ότι είναι σημαντικό να έχουν καθοριστικό ρόλο και λόγο οι τοπικές οργανώσεις, λόγω του τοπικού χαρακτήρα των εκλογών.

Όπως είπε, βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, υπάρχουν συζητήσεις και διαβουλεύσεις σε τοπικό επίπεδο για το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποιες συνεργασίες, ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα οτιδήποτε.

Πρόσθεσε ότι σε κάποιες περιοχές ολοκληρώνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες και από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει η διοργάνωση των συνδιασκέψεων που θα επιλέξουν τους συνδυασμούς των υποψηφίων.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο κατά πόσο το κόμμα θα υποστηρίξει στην Λεμεσό τον κ. Ανδρέα Καυκαλιά, ανέφερε ότι δεν έχει συζητηθεί τίποτα προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση και ότι είναι πολύ βεβιασμένο να λέγεται κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network