MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν απαντά στην Αστυνομία ο Γκιώνης για το κύκλωμα πορνείας

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν έγινε κατορθωτή ακόμα επικοινωνία Αστυνομίας με ακτιβιστή για εμπλοκή Κύπρου σε κύκλωμα, λέει ο Χρ. Ανδρέου – Ζητήθηκαν μαρτυρίες και πληροφορίες από Ελλάδα

Δεν έγινε κατορθωτό να επικοινωνήσει μέχρι αυτή την στιγμή η Αστυνομία με τον ακτιβιστή, για να δώσει την μαρτυρία που ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να δώσει σχετικά με κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και ερωτηθείς αν υπάρχουν νεότερα όσον αφορά τις καταγγελίες για κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι η Αστυνομία εξακολουθεί να μην έχει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία ή στοιχεία, που να εμπλέκουν την Κύπρο σε τέτοιο κύκλωμα.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, «έχει σταλεί ήδη μήνυμα προς τις ελληνικές αρχές όπως μας διαβιβάσουν το συντομότερο δυνατό οποιεσδήποτε πληροφορίες ή και μαρτυρίες που εμπλέκουν την Κύπρο ή και κατά πόσο Κύπριοι υπήκοοι εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, με σκοπό να διερευνηθούν από τις κυπριακές αρχές αν έχουν κάποια δεδομένα», πρόσθεσε.

Ανέφερε, τέλος, ότι από το πρωί η Αστυνομία προσπαθεί να επικοινωνήσει με το πρόσωπο, «το οποίο χθες εκδήλωσε πρόθεση να δώσει κατάθεση, αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ούτως ώστε να μας δώσει την μαρτυρία που ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να μας δώσει».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Ο ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ

ShootandGoal