MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν άντεξε το χωρισμό ο σύζυγος της 46χρονης και την έσπρωξε

Advertisement

Sponsored by exness

Ξετυλίγεται σιγά -σιγά το κουβάρι για το θάνατο της 46χρονης Ρουμάνας που βρέθηκε νεκρή στο γηροκομείο στη Λευκωσία – Του ζήτησε να χωρίσουν γιατί είχε βρει νέο σύντροφο – Στην κατοχή του εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας – Η Αστυνομία τον έψαχνε από την πρώτη στιγμή αλλά είχε εξαφανιστεί – Οκταήμερη κράτηση του εν διαστάσει ομοεθνή συζύγου της

Advertisement

Παρά το γεγονός ότι η νενομισμένη νεκροτομή, που διενεργήθηκε χθες επί της σορού της 46χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε γηροκομείο στη Λευκωσία, έδειξε ότι ο θάνατος της προήλθε μετά από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, οι μαρτυρίες που είχε ενώπιον της αστυνομία «έκαιγαν» τον εν διαστάσει σύζυγο της.

Σύμφωνα με ηλικιωμένων του γηροκομείου το βράδυ της Τρίτης άκουσαν φωνές από καβγά μεταξύ της 46χρονης και του εν διαστάσει συζυγούς της κάλεσαν για ανάκριση τον 46χρονο.

Από χθες το πρωί η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 46χρονου ωστόσο είχε καταφέρει μέχρι το απόγευμα να διαφύγει της σύλληψης. Μετά τη σύλληψη του ο Ρουμάνος παραδέχθηκε ότι πριν από την πτώση της άτυχης γυναίκας προηγήθηκε μεταξύ τους έντονη λογομαχία καθώς του ζήτησε να χωρίσουν γιατί στη ζωή της υπήρχε άλλος άντρας.

Ο 46χρονος στην προσπάθεια του να πάρει το κινητό τηλέφωνο έσπρωξε την εν διαστάσει σύζυγο του με αποτέλεσμα να επέλθει η πτώση.

Σήμερα ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε την οκταήμερη κράτηση του ενώ η αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network