MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν αναγνωρίζει τον επίδοξο δολοφόνο του ο Μαύρος… «Έπιασαν» ένα πρόσωπο τα κυκλώματα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζουν τις έρευνες στη σκηνή της απόπειρας φόνου στη Λάρνακα – Ψάχνουν δράστη και όπλο – Καταγράφεται ένα πρόσωπα στα 3 κλειστά κυκλώματα που παραλήθηκαν και εξετάστηκαν μέχρι στιγμής – Δέχτηκε 5 σφαίρες… τον πυροβόλησαν περισσότερες φορές – Προσπαθούν να καταλήξουν στα κίνητρα

Τον επίδοξο δολοφόνο του Μαύρου, το όπλο που χρησιμοποίησε και το κίνητρο που του όπλισε το χέρι, ψάχνουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας που απο χθες βράδυ βρίσκονται επί ποδός διερευνώντας την υπόθεση.

Advertisement

Κατά τις έρευνες που συνεχίστηκαν στη σκηνή με το πρώτο φως της ημέρας εντοπίστηκε αριθμός από κάλυκες -πέραν των πέντε- αφού ο δράστης μπορεί να πέτυχε 5 φορές τον 37χρονο, ωστόσο πυροβόλησε εναντίον του και άλλες φορές με τις σφαίρες να μην βρίσκουν στόχο.

Οι ανακριτές ανέμεναν ότι ενδεχομένως ο ίδιος ο 37χρονος δώσει κάποια κατεύθυνση, ωστόσο σε μία πρώτη προφορική επαφή που είχε μαζί τους ο Χαραλάμπους, είπε ότι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον επίδοξο δολοφόνο του.

 

Από την περιοχή, οι ανακριτές παρέλαβαν μέχρι στιγμής το υλικό από τρία κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, με το ένα εξ αυτών να είναι πιο βοηθητικό αφού κατέγραψε τον δράστη της γκανγκστερικής απόπειρας να απομακρύνεται πεζός από τη σκηνή και να διαφεύγει από ένα δρομάκι που βρίσκεται απέναντι, καλύπτοντας το κεφάλι του με την κουκούλα του φούτερ που φορούσε.

Πάντως πληροφορίες που για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, αναφέρουν ότι ο 37χρονος είχε δεχθεί πρόσφατα απειλές.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα ρεπορτάζ της Cyprus Times ο δράστης, σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, ήταν ένας ωστόσο δεν αποκλείεται να τον ανέμενε σε κοντινό σημείο άλλο πρόσωπο ή πρόσωπα για να διαφύγει από την περιοχή.

Στο μεταξύ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται το θύμα, η κατάσταση της υγείας του οποίου κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network