MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν αλλάζει στάση… εμμένει μόνο στα όσα παραδέχτηκε ο 35χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Με εντατικούς ρυθμούς και όλα τα δεδομένα που συλλέγονται να τίθενται κάτω από το μικροσκόπιο των αρχών, συνεχίζεται η διερεύνηση της φρικιαστικής υπόθεσης δολοφονιών από τον «Ορέστη» που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Advertisement

Ο 35χρονος ίλαρχος, συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση, αφού όπως ακούστηκε και χθες ενώπιον του Δικαστηρίου, παραδέχτηκε τη διάπραξη των δολοφονιών της 38χρονης Φιλιππινέζας Mary Rose και της 28χρονης Arian Palanas Lozano. Όπως πληροφορούμαστε, ο 35χρονος που πέρασε ξανά από ανάκριση, δεν αλλάζει στάση και εμμένει στους ισχυρισμούς που έδωσε ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες αλλά όχι την κόρη της Mary Rose, Sierra ή κάποια άλλη.

Επιμένει να ισχυρίζεται στους ανακριτές ότι ο θάνατος της μικρής Sierra επήλθε από εισρόφηση εμεσμάτων ενώ βρισκόταν στην οικία του και πως αργότερα μετέφερε τη σορό της στην περιοχή Ξυλιάτο, όπου την έσπρωξε και στην έριξε στη Λίμνη Μεμί.

Ισχυρισμός ο οποίος τίθεται εν αμφιβόλω από τους αστυνομικούς ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση, μη αποκλείοντας το ενδεχόμενο ο 35χρονος να επιχείρησε αποπροσανατολισμό των δυνάμεων που επιχειρούν, με σκοπό να μην εντοπίσουν οτιδήποτε άλλο μέσα στο φρεάτιο.

Σε σχέση με τις δύο γυναίκες παραδέχτηκε ότι τις πέταξε μέσα στο φρεάτιο, αφού τις έπνιξε. Για την 28χρονη Arian κατέθεσε ότι την έπνιξε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Πάντως όπως πληροφορούμαστε, η 35χρονος δεν ήταν συνεργάσιμος με τους ανακριτές, αλλά αναγκάστηκε να ομολογήσει αφού ένα τεκμήριο που είχε στα χέρια της η Αστυνομία φαίνεται να τον «έδενε». Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από αυτή του την παραδοχή και τους ισχυρισμούς, αρνείται πεισματικά να αναφέρει οτιδήποτε για άλλες γυναίκες στους ανακριτές.

Η διερεύνηση για άλλες γυναίκες που εξαφανίστηκαν και ενδεχομένως να συνομιλούσαν μαζί του μέσω της πλατφόρμας badoo συνεχίζεται.

Οι έρευνες στη λίμνη συνεχίστηκαν και σήμερα με τη χρήση της υπερσύγχρονης κάμερας-ρομπότ που έχει τεθεί στην υπηρεσία των αρχών από ιδιωτική εταιρεία, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Για τη συνέχεια η προσοχή στράφηκε και πάλι στο Μιτσερό, όπου μεταφέρθηκε ακολούθως η κάμερα για περαιτέρω έρευνες. Η πληροφορία που δόθηκε πριν από δύο μέρες, ότι εντός του φρεατίου εντοπίστηκαν δύο όγκοι που ομοιάζουν με σορούς, ούτε επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε και διαψεύστηκε από επίσημα χείλη. Πάντως η σημερινή δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας ότι πρόκειται για πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα έγκλημα, η έκταση του οποίου είναι πρόωρο να εκτιμηθεί, ενισχύει τον προβληματισμό για το τι άλλο μπορεί να κρύβει το φρεάτιο της φρίκης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network