MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δέματα με κάνναβη έφθασαν στην Κύπρο από το εξωτερικό. Χειροπέδες σε 27χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Σύλληψη 27χρονου εισαγωγή, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο – Κατάσχεση κάνναβης 565 γραμμαρίων

*Φωτογραφία αρχείου

Advertisement

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 27 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση ποσότητας κάνναβης, βάρους 565 γραμμαρίων. Εναντίον του υπόπτου, η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών διερευνά υπόθεση εισαγωγής, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Τα ναρκωτικά φέρεται να εισήχθησαν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού, σε δύο δέματα, στις 27 και στις 28 Απριλίου. Το πρώτο δέμα περιείχε ποσότητα κάνναβης 285 γραμμαρίων, ενώ το δεύτερο δέμα περιείχε ποσότητα κάνναβης 280 γραμμαρίων.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της ΥΚΑΝ σχετικά με την εισαγωγή της ποσότητας κάνναβης στη Δημοκρατία, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 27χρονου, για τη σύλληψη του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα.

Αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 8.30 χθες το βράδυ, στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό διερευνά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network