MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεκτή η εισήγηση ΠΑΣΥΚΙ για καθεστώς ασφαλείας στα ΤΑΕΠ

Advertisement

Sponsored by exness

Στην παρουσία Προέδρου ΠΑΣΥΚΙ η σύσκεψη για ΤΑΕΠ – Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας – Δεκτή η εισήγηση ΠΑΣΥΚΙ για καθεστώς ασφαλείας στα ΤΑΕΠ

Advertisement

Άρχισε στις 11.00 όπως ήταν προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα ζητήματα που αφορούν τα Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, στο Υπουργείο Υγείας, η οποία διεξάγεται μετά από κάλεσμα του Υπουργού κ. Ιωάννου, με στόχο να εξευρεθεί λύση και να αποτραπεί την υστάτη η εξαγγελθείσα απεργία.

Παρών στη σύσκεψη και ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Σωτήρης Κούμας, γεγονός που δίνει κάποιες ελπίδες για αποτροπή των απεργιακών κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι γιατροί των Πρώτρων Βοηθειών για την ερχόμενη Τρίτη, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα μέσω επιστολής της η ΠΑΣΥΚΙ ξεκαθάριζε ότι δεν θα παραστεί λόγω παρουσίας συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times η σύσκεψη διεξάγεται σε καλό κλίμα.

Η προσπάθεια εστιάζεται στην επίλυση των προβλημάτων στελέχωσης, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που αυξάνονται οι ανάγκες λόγω των αδειών.

Ο Υπουργός και ο ΟΚΥπΥ δέχθηκαν εισήγηση του προέδρου της ΠΑΣΥΚΙ όπως τα ΤΑΕΠ εργάζονται σε καθεστώς ασφαλείας με λιγότερο προσωπικό. Σε μεσοπρόθεσμη προοπτική το πρόβλημα θα επιλυθεί με αναζήτηση ιατρών και από την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού. Εγινε δεκτή εισήγηση του Υπουργού για συγκρότηση ειδικής επιτροπής υπό επιστημονικό διευθυντή για ολιστική αναβάθμιση των ΤΑΕΠ.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network