MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεκέμβριο αρχίζει η δίκη δύο προσώπων για κλοπές από οχήματα στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Στις 11 Δεκεμβρίου όρισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για ακρόαση την υπόθεση κλοπών από σταθμευμένα οχήματα στη Πάφο. Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν με σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου, ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους.

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ανακοίνωσε την απόφαση του στο αίτημα της κατηγορούσας αρχής για κράτηση των δύο αλλοδαπών κατηγορούμενων, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, κακόβουλη ζημιά, παράνομη κατοχή περιουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην Κάτω Πάφο αρχές Μαΐου του 2017.

Η Κατηγορούσα αρχή, εκπροσωπούμενη από τον δημόσιο κατήγορο Νεοκλή Νεοκλέους, αιτήθηκε την κράτηση των δύο κατηγορουμένων μέχρι τη δική τους, γιατί, όπως υποστήριξε, υπήρχε πιθανότητα οι κατηγορούμενοι να μην εμφανιστούν στη δίκη τους, να φυγοδικήσουν και περαιτέρω υπήρχε πιθανότητα διάπραξης από τους κατηγορούμενους παρόμοιων αδικημάτων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, δικηγόροι Άρτεμις Σαββίδου και Γεώργιος Πίτρος, έφεραν ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής αναφερόμενοι στον κατ’ εξαίρεση χαρακτήρα της κράτησης ατόμου χωρίς προηγουμένως να καταδικαστεί και υποστηρίζοντας πως η παρουσία των κατηγορουμένων στη δίκη τους, θα μπορούσε να εξασφαλιστεί με όρους.

Η διαδικασία των αγορεύσεων των δύο πλευρών διήρκεσε δύο μέρες και το δικαστήριο επιφύλαξε την απόφαση του για σήμερα.

Το δικαστήριο σε σημερινή δικάσιμο αποφάσισε την απόλυση των κατηγορουμένων με όρους, ήτοι, την κατάθεση μετρητών, την υπογραφή καθημερινώς σε αστυνομικό σταθμό,την τοποθέτηση του ονόματος τους στον κατάλογο προσώπων που η έξοδος από την Δημοκρατία απαγορεύεται και την παράδοση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων στις αρχές. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network