MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεκατρία εκατομμύρια κυβικά μέτρα συγκέντρωσε το φράγμα Γερμασόγειας

Advertisement

Sponsored by exness

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων ανακοίνωσε ότι το φράγμα Γερμασόγειας υπερχείλισε γύρω στις 11 χθες βράδυ, συγκεντρώνοντας συνολικά 13 εκατομμύρια  κυβικά μέτρα νερού

Advertisement

Οι έντονες βροχοπτώσεις της περασμένης βδομάδας δημιούργησαν μεγάλες απορροές σε όλα τα υδατορέμματα που καταλήγουν στο φράγμα και συμπαρέσυραν ποσότητες καλαμιών και άλλων πλαστικών υλικών που βρήκαν στο πέρασμά τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το Τμήμα Υδάτων τονίζει ακόμη πως η πυκνότητα της στρώσης των καλαμιών στη λεκάνη του φράγματος, δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε άμεση και ασφαλή επέμβαση με πλωτά μέσα για απομάκρυνσή τους, ούτε και την επιλεκτική απομάκρυνση των υπόλοιπων πλαστικών υλικών.

Σε κάθε περίπτωση, διευκρινίζεται, δεν υπάρχει οποιοδήποτε υδραυλικό ή μηχανολογικό πρόβλημα που να εμποδίζει τη λειτουργία του φράγματος.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Γερμασόγειας για άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενδεχόμενης διαφυγής καλαμιών  και των πλαστικών υλικών προς την Κοιλάδα της Γερμασόγειας, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ροή του νερού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal