MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεκάδες τα ετοιμόρροπα σπίτια στην παλιά Λευκωσία… Ανησυχούν κάτοικοι της περιοχής (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη ανησυχία μεταξύ των κατοίκων της περιοχής που βρίσκεται το παλιό πλίνθινο σπίτι στην περιοχή της Παλιάς Λευκωσίας, ο τοίχος του οποίου κατέρρευσε το πρωί. Απευθύνουν έκκληση προς τους αρμοδίους να ασχοληθούν με το ζήτημα πριν θρηνήσουμε θύματα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στη Cyprus Times.

Advertisement

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας, σε ανακοίνωσή της, σε σχέση με την πτώση μικρού τμήματος πλίνθινου τοίχου σε οικοδομή στην οδό Αρσινόης αναφέρει πως  η συγκεκριμένη μονώροφη οικοδομή είναι τουρκοκυπριακή περιουσία και βρίσκεται υπό τη διαχείριση του κηδεμόνα τουρκοκυπριακών περιουσιών.

«Έχουμε ενημερωθεί ότι για τις οικοδομές αυτές έχουν δοθεί οδηγίες για τον πλήρη έλεγχο τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε την πτώση μικρού τμήματος πλίνθινου τοίχου. Για προληπτικούς μόνο λόγους ασφάλειας αποκόπηκε η κυκλοφορία και συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης προβαίνουν στην κατεδάφιση της οικοδομής μετά τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας, σημειώνεται.

Ακόμη αναφέρεται ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας ήδη προχωρεί σε επείγον έλεγχο όλων των οικοδομών στην Εντός των Πόλη και στους παραδοσιακούς πυρήνες των Αγίων Ομολογητών, Παλουριώτισσας και Καϊμακλίου, οι οποίες μπορεί να επηρεάστηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.  Ο έλεγχος γίνεται από μεγάλο αριθμό υπαλλήλων του Δήμου και από 9 ιδιωτικά γραφεία μελετητών.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες και από άλλες παλιές κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network