MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δείχνει το ανθρώπινο της πρόσωπο η Αστυνομία. Βοήθησε 48 άπορες οικογένειες

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου 

Advertisement

Έρανος μεταξύ των μελών της δύναμης συγκέντρωσε ποσό άνω των έξι χιλιάδων ευρώ – Μοιράστηκαν σε 48 άπορες οικογένειες

Η Αστυνομία, πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη δυσπραγούντων συνανθρώπων μας, προέβη για πολλοστή φορά, επ’ ευκαιρία των φετινών εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε μία σειρά από ανθρωπιστικές δράσεις στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς.      

 Οικονομική βοήθεια παρασχέθηκε σε 48 συνολικά άπορες οικογένειες παγκυπρίως, οι οποίες έλαβαν κουπόνια συνολικής αξίας €6,640, για εξαργύρωσή τους σε τρόφιμα από υπεραγορές του νησιού, κατόπιν διεξαγωγής εράνου μεταξύ των μελών του Σώματος.  Η επιλογή των οικογενειών έγινε σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού.

Επιπλέον, με πρωτοβουλία Αστυνομικών Διευθύνσεων των επαρχιών, ως επίσης διαφόρων, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδόθηκαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, σε κοινωνικά παντοπωλεία, στην Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων, καθώς και σε άλλες οργανώσεις. 

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου,  στόχος της Αστυνομίας ήταν για άλλη μια φορά, η στήριξη να μην είναι μόνο υλική, αλλά και ηθική.  Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αρχηγός , κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, και άλλα μέλη του Σώματος επισκέφτηκαν  ευαγή ιδρύματα,  το Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου, το Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ως επίσης  οικογένειες που αντιμετωπίζουν  σοβαρά προβλήματα και δυσκολίες.  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network