MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δευτέρα στα σχολεία και οι μαθητές Μέσης… Νέα συνάντηση Προδρόμου με οργανώσεις για διευκρινίσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Δευτέρα τελικά και όχι Παρασκευή επιστρέφουν στα σχολεία και οι μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης – Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων την Παρασκευή – Στην παρουσία της Δρα. Πανά

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου θα έχει συνάντηση την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, με τους Προέδρους των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ και τη δρα Ζωή Δωροθέα Πανά.

Advertisement

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι να δοθούν διευκρινίσεις για θέματα τα οποία έχουν εγείρει οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και να συζητηθούν ορισμένες ιδιαίτερες πτυχές του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που θα εφαρμοσθεί στα σχολεία.

Ως εκ τούτου, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παρουσιαστούν στα σχολεία και στη Μέση Γενική και στη Μέση Τεχνική Εκπαίδευση, όπως και στη Δημοτική, τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να έχουν προηγουμένως διασαφηνιστεί πλήρως όλα τα ζητήματα υγειονομικής προστασίας.

Κατά την πρώτη μέρα, στις 7 Σεπτεμβρίου, εκτός των άλλων εργασιών (διαχωρισμός σε τμήματα, διανομή βιβλίων, κοινοποίηση του προγράμματος), θα γίνει ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών για το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network