MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δέχτηκαν επίθεση από 10 πρόσωπα μετά το ΑΕΚ-Ανόρθωση. Στο Νοσοκομείο 43χρονος…

Advertisement

Sponsored by exness

Τους βρήκαν στο δρόμο και ήθελαν να τους πάρουν τα κασκόλ – 43χρονος υπέστη ολική ρήξη χιαστών συνδέσμου και αριστερού γονάτου – Χειροπέδες σε 27χρονο για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγία, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης 

Advertisement

Μετά τη λήξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, τρία πρόσωπα ηλικίας 45, 43 και 17 ετών, από τη Λάρνακα, ενώ κατευθύνονταν προ το αυτοκίνητό τους, δέχθηκαν επίθεση από δέκα περίπου άγνωστα πρόσωπα.

Κατά την επίθεση, οι δράστες χτύπησαν τον 43χρονο σε διάφορα μέρη του σώματός του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Επίσης, κατά την επίθεση οι δράστες προσπάθησαν να χτυπήσουν και τον 45χρονο, καθώς επίσης να αποσπάσουν κασκόλ από τον 17χρονο.

Από τις ιατρικές εξετάσεις, που υποβλήθηκε ο 43χρονος διαπιστώθηκε, ότι υπέστη ολική ρήξη χιαστών συνδέσμου και αριστερού γονάτου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 27χρονου από την επαρχία Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network