MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δε «μιλά» ο 6ος συλληφθέντας για το ΧΥΤΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Δε «σπάει» τη σιωπή του ο Διευθυντής της ελληνικής εταιρείας Helector – Σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου – Αναμένεται η άρση των τραπεζικών λογαριασμών όλων των συλληφθέντων

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο  Γενικός Διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων Πάφου Γιάννης Κοκότσης  για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για το 6ο πρόσωπο που αναζητούσε η Αστυνομία για την υπόθεση ΧΥΤΑ το οποίο και καταζητείτο από την περασμένη Παρασκευή και συνελήφθη χθες κατά την άφιξη του στην Κύπρο μέσω του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Ανακρινόμενος ωστόσο δε φαίνεται να συνεργάζεται με τις αρχές ενώ μέχρι στιγμής αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και δηλώνει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στα όσα του καταλογίζουν οι τρεις υπάλληλοι της εταιρείας που τελούν υπό κράτηση.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένουν από τα τραπεζικά ιδρύματα να παραδώσουν στοιχεία των λογαριασμών όλων των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του αρχηγείου αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη, η ανακριτική ομάδα η οποία έχει συσταθεί για να διερευνήσει την υπόθεση εξετάζει διάφορα έγγραφα και αξιολογεί όλες τις μαρτυρίες που έχουν προκύψει μέχρι τώρα με  στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network