MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Daily Express: Πόσο μακριά είναι η Κύπρος από τη Συρία; Είναι ακόμα ασφαλής προορισμός; (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Εκτενές ρεπορτάζ με θέμα το κατά πόσο είναι ασφαλής η Κύπρος για τους Βρετανούς τουρίστες παρουσιάζει η βρετανική «Daily Express».

Advertisement

Στο δημοσίευμα με τίτλο «How far is Cyprus from Syria? Is it still safe to travel to Cyprus?» αναφέρει πως κοντά στο μέτωπο του πολέμου υπάρχει ένα παραδεισένιο νησί για βρετανούς τουρίστες.

screenhunter_6953-apr-08-14-11

Η Κύπρος όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της, τα αρχαιολογικά της μνημεία και την παραγωγή κρασιών.

screenhunter_6952-apr-08-14-11

Πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της Μεσογείου, το οποίο περιβάλλεται από χώρες που έχουν πληγεί από την τρομοκρατία και τον πόλεμο – με την Τουρκία στο Βορρά, τη Συρία και το Λίβανο στα ανατολικά και την Αίγυπτο και το Ισραήλ στο νότιο τμήμα.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ωστόσο στο γεγονός ότι δεν έχει καταγραφεί μέχρι τώρα οποιοδήποτε περιστατικό το οποίο να αποτρέπει τους τουρίστες από το να επισκεφθούν την Κύπρο, παραμόνο μερικές εκατοντάδες προσφύγων που έφτασαν στα παράλια του νησιού από τις ακτές της Συρίας.

screenhunter_6951-apr-08-14-11

Μάλιστα η Daily  Express παραθέτει poll σύμφωνα με το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία αναφέρει ότι ήδη έχει ταξιδέψει στην Κύπρο και θα το ξαναεπιχειρούσε χωρίς δισταγμό.

screenhunter_6950-apr-08-14-05

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network