MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Cyta: Παρέδωσε ρεκόρ εσόδων στο νέο συμβούλιο

Advertisement

Sponsored by exness

Έσοδα ρεκόρ παραδίδει προηγούμενο στο νέο συμβούλιο της Cyta – Απολογισμός έργου από τον τέως Πρόεδρο του Δ.Σ

Το Δ.Σ της Cyta, με τη λήξη της θητείας του και παραδίδοντας τη σκυτάλη στο νέο Συμβούλιο του Οργανισμού, προέβη σε σύντομο απολογισμό του έργου του 2021-2023.

Advertisement

Η ολοκλήρωση του δικτύου 5G με 100% παγκύπρια κάλυψη και του Cyta Fiber στο 100% των αστικών περιοχών, το νέο υποθαλάσσιο σύστημα οπτικών ινών Cadmos 2, οι ραγδαίες μειώσεις του κόστους και οι εκθετικές αυξήσεις των ταχυτήτων διαδικτύου κινητής και σταθερής, δείχνουν ακριβώς την προσήλωσή του στην αποστολή του Οργανισμού.

Στον δικό του απολογισμό έργου προχώρησε και ο τέως Πρόεδρος Μιχάλης Ο. Ιωαννίδης.

Δείτε πιο κάτω όσα απαριθμεί:

Αναφορικά με την ολοκλήρωση της θητείας του Συμβουλίου, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ. Νεοκλέους, δήλωσε: «Με το απερχόμενο Συμβούλιο υπήρξε άψογη συνεργασία, αλληλοσεβασμός και κατανόηση των ρόλων από την αρχή, συστατικά απαραίτητα για έναν Οργανισμό που θέλει να ηγείται και να πρωτοπορεί. Η εξωστρέφεια και η αυτοπεποίθηση που δημιουργήθηκε από την καλή συνεργασία, είχε ως αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστούν οι δυνατότητες της Cyta και να γίνουν πάρα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα απερχόμενα Μέλη για τις άοκνες προσπάθειές τους και ελπίζω να αποχωρούν με θετικές εμπειρίες από τη Cyta. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο, Μιχάλη Ιωαννίδη, που κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τις μεγάλες δυνατότητες της Cyta και εργάστηκε σκληρά για την υλοποίηση του οράματος της επόμενης 20ετίας. Με αυτή την ευκαιρία, εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Συμβούλιο, με το οποίο προσβλέπω σε μια εξίσου καλή συνεργασία, για να συνεχίσει η επιτυχημένη πορεία της Cyta. Υπάρχει ένα πολυδιάστατο έργο που απομένει να υλοποιηθεί, το οποίο θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για τον Οργανισμό, για την κοινωνία και για τον τόπο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network