MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χτύπησε μηχανικό αυτοκινήτων και τον εγκατέλειψε τραυματισμένο. Ο 24χρονος που καταζητεί η Αστυνομία στη Λευκωσία (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Καταζητούμενο πρόσωπο από την Ινδία – Τον ψάχνει η Αστυνομία για απόπειρα απαγωγής και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

24χρονο Ινδό καταζητεί η Αστυνομία στη Λευκωσία, ο οποίος, αφού έκλεισε ραντεβού σε μηχανικό αυτοκινήτων στη συνέχεια, μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο, τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Advertisement

Πρόκειται για τον ASHISH ASHISH, 24 ετών, από την Ινδία, που καταζητείται από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απόπειρας αρπαγής ή απαγωγής ή στέρηση της ελευθερίας με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

«Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Είχε κλείσει ραντεβού σε μηχανικό αυτοκινήτων, τον χτύπησε και τον παράτησε 

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, η υπόθεση που φέρεται να εμπλέκεται ο πιο πάνω καταζητούμενος, σημειώθηκε στη Λευκωσία την περασμένη Τετάρτη, 13 Απριλίου όταν ο 24χρονος Ινδός, έκλεισε ραντεβού, μέσω τηλεφώνου, σε Ελληνοκύπριο μηχανικό αυτοκινήτων ούτως ώστε να συναντηθούν για κάποιο μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η μοτοσικλέτα του.

Ο μηχανικός παρουσιάστηκε στο σημείο όπου συμφώνησαν και εντόπισε τον 24χρονο Ινδό μαζί με μία μοτοσικλέτα που όντως χρειαζόταν επιδιόρθωση. Σε κάποια στιγμή, στο σημείο εμφανίστηκε και δεύτερο πρόσωπο, όπου μαζί με τον 24χρονο, επιτέθηκαν χτυπώντας στα χέρια και στο κεφάλι τον Ε/κ μηχανικό.

Στη συνέχεια εγκατέλειψαν την σκηνή αφήνοντας τραυματισμένο και αβοήθητο, στο σημείο, τον μηχανικό. 

Ο τραυματίας επικοινώνησε με την Αστυνομία καθώς και με ασθενοφόρο το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο χέρι και συρραφή στο μέτωπο.

Από τις εξετάσεις των αρχών, οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του πιο πάνω προσώπου, ο οποίος και καταζητείται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network