MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Χτύπησε» και την Πάφο ο ανεμοστρόβιλος. Κατέστρεψε κτηνοτροφικά υποστατικά… «Δε μπορούμε να καλύψουμε τις ζημιές» (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονα τα καιρικά φαινόμενα χθες βράδυ στην Πάφο – Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε αμέτρητες ζημιές – Δείτε εικόνες

Δύο κτηνοτροφικά υποστατικά στο χωριό Λαπηθιού στην επαρχία Πάφου, ιδιοκτησίας δύο αδελφών, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από ανεμοστρόβιλο που έπληξε χθες βράδυ την περιοχή.

Advertisement

Την περιοχή της Λαπηθιούς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Πάφου, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, ο οποίος ανέφερε ότι «τα υποστατικά είναι ο χώρος απασχόλησης δυο πολυμελών οικογενειών που έχουν υποστεί τεράστια καταστροφή».

Όπως ανέφερε, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, από τον οποίο ζήτησε να στηριχθούν άμεσα οι οικογένειες.

Την στήριξη της πολιτείας ζήτησε και ο κοινοτάρχης Καναβιούς, Αβραάμ Αβραάμ, ενώ οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των υποστατικών έκαναν λόγο για ζημιές που οι ίδιοι δεν μπορούν να καλύψουν.

Οι κτηνοτρόφοι ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι μεγάλοι όγκοι από σίδερα και μπετόν μετακινήθηκαν σε μεγάλη απόσταση από την ένταση του ανέμου.

Στην διάρκεια της νύκτας λόγω των ισχυρών ανέμων προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε οροφές κτηρίων, κυρίως σε ηλιακούς θερμοσίφωνες, στην περιοχή του δήμου Πέγειας αλλά και του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς .

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network