MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χτύπησαν με τα ρόπαλα και έκλεψαν εστιάτορα στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Του επιτέθηκαν και αφού τον κτύπησαν με ρόπαλα, του απέσπασαν το τσαντάκι του το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €1,300

Advertisement

51χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Λάρνακα, πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυκτα ψες, δέχθηκε επίθεση και έπεσε θύμα ληστείας από δύο άγνωστα πρόσωπα.

Ενώ είχε κλείσει το εστιατόριό του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία έφεραν κράνη μοτοσικλέτας στο κεφάλι, καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου, του επιτέθηκαν και αφού τον κτύπησαν με ρόπαλα, του απέσπασαν το τσαντάκι του το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €1,300 και τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα χεριού και διάφορα τραύματα στο κεφάλι, στα οποία του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με περιγραφή που εξασφαλίστηκε, ο πρώτος δράστης περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,80μ περίπου ενώ ο δεύτερος λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70μ περίπου. Και οι δύο φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network