MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χτύπησαν με σιδερογορθιές 40χρονο στη Λεμεσό. Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα αλλά… και στον 40χρονο για ναρκωτικά!

Advertisement

Sponsored by exness

Συλλήψεις αναφορικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών, απαίτησης χρημάτων με απειλές, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Αναφορικά με υπόθεση που αφορούσε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών, απαίτηση χρημάτων με απειλές και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 43 ετών εναντίον των οποίων εκδόθηκαν διατάγματα κράτησης για έξι ημέρες.

Advertisement

Τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης άνδρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 40χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία στις 7 Απριλίου, ότι είχε δεχθεί επίθεση από τον 42χρονο και 43χρονο, οι οποίοι τον κτύπησαν με σιδερογροθιές στο πρόσωπο. Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα στη μύτη και το άνω χείλος και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Επίσης, σύμφωνα με τον 40χρονο, ο 42χρονος και 43χρονος τον προσέγγισαν και του ζήτησαν όπως παραδώσει ποσότητα ναρκωτικών, συνολικού μεικτού βάρους 143 γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού, πράγμα το οποίο αποδέχθηκε και στη συνέχεια, συνελήφθη.

H Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network