MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Χτυπάει» 40αρι σήμερα ο υδράργυρος… Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Advertisement

Sponsored by exness

Σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή – Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία σήμερα, εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου.

Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, η προειδοποίηση ισχύει από τις 9 χθες το βράδυ μέχρι και τις 4 το απόγευμα σήμερα.

Η μέγιστη σημερινή θερμοκρασία στο εσωτερικό θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά γύρω στους 32.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού 

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Σταδιακά, στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια, θα καταστούν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, στα υπήνεμα ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, αλλά την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμαίνεται γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network