MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Χτυπάει» 40άρι και… κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Advertisement

Sponsored by exness

Ανεβαίνει για τα καλά ο υδράργυρος – Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία – Μέχρι και 40 βαθμούς ο υδράργυρος – Τι μας επιφυλάσσει σήμερα και τις επόμενες ημέρες – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικές Υπηρεσίες Κύπρου

Advertisement

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίας. Η προειδοποίηση, που εκδόθηκε σήμερα, θα ισχύει από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να ανέθλει στους 40 βαθμούς.

Τι σημαίνει κίτρινη προειδοποίηση

Με την κίτρινη προειδοποίηση η Μετεωρολογική Υπηρεσία προτείνει να είσαι ενήμερος για τις αναμενόμενες ψηλές θερμοκρασίες. Είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας µμεταξύ των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού όπως π.χ. ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιµατικούς

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network