MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Χτυπά» 30ρια με «κοκτέιλ» σκόνης και βροχές ο καιρός

Advertisement

Sponsored by exness

Συννεφιασμένος ο καιρός – Βροχές στα ορεινά και στο εσωτερικό – Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη µέχρι και το Σάββατο – Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο αναµένεται σταδιακά µικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network