MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χρονιά σημαντικών αλλαγών στην Αστυνομία το 2017 λέει ο Ιωνάς

Advertisement

Sponsored by exness

Ανέφερε πως υπάρχουν διαδικασίες οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο «που θα επιτρέψουν ξανά να ζήσουμε καλύτερες μέρες για την ασφάλεια του τόπου»

Advertisement

Το 2017 θα είναι η χρονιά των σημαντικών αλλαγών για την Αστυνομία, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας που του έψαλλαν σήμερα τα πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα, στην είσοδο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Νικολάου είπε ότι “το 2017 θα είναι η χρονιά των σημαντικών αλλαγών για την Αστυνομία. Θα είναι η χρονιά που θα σφραγίσουμε τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της Αστυνομίας και θα έχουμε σίγουρα καλύτερες μέρες”.

“Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τα οποία τα αναμένουμε να γίνουν σύντομα και διαδικασίες οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο που θα επιτρέψουν ξανά να ζήσουμε καλύτερες μέρες για την ασφάλεια του τόπου”, σημείωσε.

Ο κ. Νικολάου ευχήθηκε στον κάθε έναν “πάνω απ` όλα υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, και να ευχηθούμε όλοι”, πρόσθεσε, “όπως το 2017 να είναι και η χρονιά για την πατρίδα μας”.

“Προσδοκούμε σε κάτι το το καλύτερο για μας αλλά πολύ περισσότερο για τα παιδιά μας. Αυτός ο τόπος πρέπει να έχει μέλλον και οφείλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό να το διαφυλάξουμε. Γι` αυτό ας ευχηθούμε όλοι ότι το 2017 θα είναι καλύτερο από ότι το 2016”, είπε.

Τα κάλαντα έψαλλε στον Υπουργό και η Φιλαρμονική ΕΛΔΥΚ.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Φιλαρμονικής ΕΛΔΥΚ, ο κ. Νικολάου είπε ότι “θέλω ξανά με την ευκαιρία αυτή να σας ευχαριστήσουμε όχι μόνο για την εδώ παρουσία σας σήμερα αλλά γενικότερα για την παρουσία σας και τη στήριξη που μας προσφέρετε. Η παρουσία σας στην Κύπρο για μας αποτελεί ένα σύμβολο στήριξης του μεγάλου αγώνα που καταβάλλουμε για να επανενώσουμε την πατρίδα μας”, πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολάου ευχήθηκε όπως “το 2017 να είναι η χρονιά εκείνη η οποία ουσιαστικά θα δώσει την ευκαιρία σε μια επανενωμένη Κύπρο να ζήσουν όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της κατά τρόπο που να μπορούν μαζί να ευημερούν και να προσφέρουν σε αυτό τον τόπο την ελπίδα για το αύριο. Κάτι το οποίο οφείλουμε να διαφυλάξουμε για τα παιδιά μας”.

Ευχήθηκε επίσης στα μέλη της ΕΛΔΥΚ όπως, αφού τελειώσουν τη στρατιωτική τους θητεία, επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους για να δώσουν και αυτοί “αυτό το οποίο χρειάζεται η Ελλάδα μας για να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο το οποίο βρίσκεται σήμερα”.

“Ας ελπίσουμε ότι το 2017 θα είναι και για την μεγάλη πατρίδα, την Ελλάδα, η χρονιά εκείνη που θα βοηθήσει τον ελληνικό λαό για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του”, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network