MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χριστούγεννα στο Μακάρειο για παιδάκια που νοσούν-Στα πόστα τους οι επαγγελματίες υγείας

Advertisement

Sponsored by exness

Γεμάτοι οι παιδιατρικοί θάλαμοι – Στα πόστα τους γιατροί νοσηλευτές – Μοίρασαν δώρα στα παιδάκια στο Μακάρειο Νοσοκομείο – Τι αναφέρει στη Cyprus Times ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής Δρ. Αβραάμ Ηλία

Χριστούγεννα ημέρες χαράς και κατάνυξης, όμως κάποιοι παιδάκια δίνουν τον δικό τους αγώνα στους παιδιατρικούς θαλάμους.

Advertisement

Στα πόστα τους βρίσκονται και οι επαγγελματίες υγείας για να φροντίσουν τα νοσηλευόμενα παιδάκια, που λόγω έξαρσης λοιμώξεων του αναπνευστικού γέμισαν τους θαλάμους.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Δρ. Αβραάμ Ηλία σημείωσε ότι συμβαδίζοντας στο πνεύμα των ημερών, η διεύθυνση και οι εφημερεύοντες της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, μοίρασαν δώρα και χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά. «Οι παιδιατρικοί θάλαμοι λόγω των λοιμώξεων του αναπνευστικού είναι γεμάτοι, ωστόσο εμείς βρισκόμαστε εκεί για να τους βοηθήσουμε να πάρουν το συντομότερο εξιτήριο και να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους στα σπίτια τους αυτές τις Άγιες ημέρες» ανέφερε.

Όπως είπε ο Δρ. Ηλία, το προσωπικό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν εξιτήριο σήμερα Χριστούγεννα όσα παιδάκια το επιτρέπει η υγείας τους.

Τέλος, ευχήθηκε όπως με το νέο έτος αδειάσουν οι παιδιατρικοί θάλαμοι, ώστε να πάνε όλα τα παιδάκια καλά στα σπίτια τους και στις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network