MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς ζεστό νερό για μια εβδομάδα το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Advertisement

Sponsored by exness

Καταγγελία απο το προσωπικό του Νοσοκομείου Αθαλάσσας – Χωρίς ζεστό νερό για μια εβδομάδα – Κάλεσμα από τη ΠΑΣΥΔΥ στους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Advertisement

Χωρίς ζεστό νερό και χωρίς να έχει λάβει απάντηση ως προς το πότε θα επιδιορθωθεί η βλάβη είναι το Νοσοκομείο Αθαλάσσας εδώ και μια εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του κλάδου νοσηλευτικού προσωπικού υπηρεσιών ψυχικής υγείας της ΠΑΣΥΔΥ, που καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν της ευθύνες τους.

Όπως αναφέρεται, «σε αρκετές περιπτώσεις το νοσηλευτικό προσωπικό στην προσπάθειά του να κάνει το καλύτερο για τους νοσηλευόμενους, ζεσταίνει νερό με ηλεκτρικούς βραστήρες για να μπορέσουν να πλυθούν».

«Ενώ η καθημερινή υγιεινή θεωρείται αυτονόητο αγαθό για τους περισσότερους από μας, για τους ασθενείς του Νοσοκομείου Αθαλάσσας με τα υφιστάμενα δεδομένα το καθημερινό μπάνιο θεωρείται αδύνατο», προστίθεται.

Την ίδια ώρα συμπληρώνεται ότι «παρόλο που ως κλάδος έχουμε προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες και επαφές προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν λάβαμε ωστόσο καμία απάντηση ως προς το πότε θα επιδιορθωθεί η βλάβη».

Εκφράζονται οι «έντονες και εύλογες ανησυχίες μας και καλούμε τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για άμεση επίλυση του προβλήματος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το γεγονός αυτό αποτελεί για ακόμα μια φορά επιβεβαίωση της επιτακτικής ανάγκης για ανέγερση Νέου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου με πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και δομές, οι οποίες θα εξασφαλίζουν για τους νοσηλευόμενους ασφαλείς και ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network