MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς τέλος το αίμα στην άσφαλτο… Νεκρός μοτοσικλετιστής στο Παραλίμνι (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Ρέει ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο – Νεκρός ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης μοτοσικλετιστής, μετά από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Παραλίμνι – Στο νοσοκομείο και ο οδηγός του αυτοκινήτου – Δεν πρόλαβε να γνωρίσει το παιδί του ο άτυχος νεαρός – Καταλείπει έγκυο σύζυγο – Διερευνά η τροχαία Παραλιμνίου

Advertisement

Τραγωδία δίχως τέλος στους δρόμους της Κύπρου. Τρίτο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Νεκρός ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης μοτοσικλετιστής στο Παραλίμνι.

Σε νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5:20 το απόγευμα στην οδό Σωτήρος στο Παραλίμνι, έχασε τη ζωή του 32χρονος μοτοσικλετιστής, από τη Σωτήρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος από το Παραλίμνι.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 32χρονου μοτοσικλετιστή, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Τροχαία Παραλιμνίου διερευνά τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.

Τραγικότερη πτυχή… το γεγονός ότι η σύζυγος του άτυχου Καβάζη πρόκεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους σε λίγους μήνες.

Πηγή Φωτογραφίας: Famagusta news

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network