MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς σύστημα επιφυλακής το Τμήμα Δασών… ξέμεινε από προσωπικό. Προκηρύχθηκαν νέες θέσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Ψάχνουν δασοπυροσβέστες ενόψει καλοκαιρινής περιόδου – Σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης αφήνει το Τμήμα Δασών χωρίς σύστημα επιφυλακής

Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται το Τμήμα Δασών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου καθώς και της ανόδου των θερμοκρασιών, με το τμήμα ήδη να ανταποκρίνεται σχεδόν καθημερινά σε διάφορα περιστατικά πυρκαγιών.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times την ώρα που γίνονται όλες οι ενέργειες για εξεύρεση πτητικών μέσων που θα βοηθήσουν στις πυρκαγιές της καλοκαιρινής σεζόν, σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε στο σύστημα επιφυλακής, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Αυτή τη στιγμή όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το Τμήμα Δασών ξέμεινε από προσωπικό, με αποτέλεσμα να είναι χωρίς σύστημα επιφυλακής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Για το λόγο αυτό, καθώς και για ενίσχυση του προσωπικού προκηρύχθηκαν ήδη 111 θέσεις δασοπυροσβεστών εκ των οποίων οι 98 είναι καινούργιες. Ήδη άρχισαν οι συνεντεύξεις σε υποψήφιους, ώστε να γίνουν το συντομότερο προσλήψεις που θα καλύψουν το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε.

Αρμόδια πηγή από το Τμήμα Δασών εξήγησε στη Cyprus Times ότι τόσο για την σύναψη συμφωνίας για πτητικά μέσα, όσο και για τη λύση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με το σύστημα επιφυλακής γίνονται όλες οι δέουσες ενέργειες, ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το -όπως όλα δείχνουν- δύσκολο καλοκαίρι που είναι προ των πυλών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network