MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς ντελίβερι για ένα 24ωρο… Διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής για τα μέτρα

Advertisement

Sponsored by exness

Διαμαρτύρονται και κλείνουν τα ντελίβερι για μία ημέρα οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής ως ένδειξη διαμαρτυρίας – Έρχεται και πορεία διαμαρτυρίας – Πληροφορίες για το πότε ανοίγει η εστίαση – Τι σημειώνει ο Φάνος Λεβέντης στη Cyprus Times

Την έντονη δυσαρέσκεια τους συνεχίζουν να εκφράζουν οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής για τα μέτρα κατά της πανδημίας που βρίσκονται σε ισχύ και όπως ισχυρίζονται, έχουν τις επιχειρήσεις τους εδώ και ένα χρόνο στον αναπνευστήρα.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών  Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντες ανέφερε ότι λόγω των μέτρων και της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που βιώνουν οι επιχειρηματίες, υπάρχουν σκέψεις να παραμείνουν τα ντελίβερι κλειστά για ένα 24ωρο τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τα μέτρα.

«Τα μέλη μας εισηγούνται διάφορους τρόπους ώστε να ανοίξουν οι επιχειρήσεις μας και να βάλουμε πίεση σε αυτούς που λαμβάνουν αποφάσεις. Ένα από τα ελάχιστα έσοδα που έχουν αρκετά κέντρα είναι από τα ντελίβερι, έτσι γίνονται σκέψεις να διαμαρτυρηθούμε με αυτό τον τρόπο».

«Θέλω να τονίσω ότι θα γίνει και πορεία με αυτοκίνητα πριν το τέλος του μήνα και πάλι ως ένδειξη διαμαρτυρίας» είπε.

Ερωτηθείς ο κ.Λεβέντης εάν έχουν πληροφόρηση, ή ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν και πάλι οι επιχειρήσεις τους με φυσική παρουσία πελατών, σημείωσε ότι αυτό δεν έχει «κλειδώσει».

«Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν να ανοίγουμε στις 16 Μαρτίου αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα. Εμείς θα θέλαμε να ανοίξουμε το συντομότερο, αλλά ελπίζουμε ότι θα γίνει τουλάχιστον στις 16 Μαρτίου, εάν όχι, τότε θα προχωρήσουμε σίγουρα με πιο δυναμικά μέτρα», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network