MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς νερό η Πάφος από την ερχόμενη Τρίτη

Advertisement

Sponsored by exness

Διακοπή νερού στις 12 Απριλίου σε κοινότητες και δήμους της επαρχίας Πάφου λόγω εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων – Για περίπου 48 ώρες – Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Advertisement

Την ερχόμενη Τρίτη, 12 Απριλίου, και για περίπου 48 ώρες κοινότητες και δήμοι της επαρχίας Πάφου θα παραμείνουν χωρίς νερό, λόγω εργασιών αναβάθμισης του κύριου αγωγού μεταφοράς του Κυβερνητικού Υδατικού Έργου  Ευρύτερης Περιοχής Πάφου.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και ενημερώνει ότι θα επηρεαστεί η παροχή προς τις ακόλουθες Αρχές Υδατοπρομήθειας: Δήμος Γεροσκήπου, Δήμος Πάφου, Δήμος Πέγειας, Αναρίτα, Τίμη, Μανδριά, Αχέλεια, Βιομηχανική Περιοχή Ανατολικού – Μαραθούντα, Αγία Μαρινούδα, Χλώρακα, Έμπα, Λέμπα και Κισσόνεργα.

Με την ανακοίνωση, παρακαλούνται οι κάτοικοι των πιο πάνω περιοχών να αποφεύγουν την άσκοπη ή/και αλόγιστη χρήση νερού κατά την περίοδο αυτή.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων απολογείται  για τη διακοπή αυτή και διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του κοινού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network