MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς φαρμακοποιό ακόμα ο Κάτω Πύργος Τηλλυρίας. «Λήγουν φάρμακα και τα καταστρέφουν» λέει στη CT o Κοινοτάρχης

Advertisement

Sponsored by exness

Τεράστια προβλήματα για τους κατοίκους της περιοχής που έμειναν χωρίς φαρμακοποιό – Πηγαινοέρχονται τα φάρμακα από την Πάφο στον Πύργο μέσω γνωστών – «Λήγουν τα φάρμακα και τα καταστρέφουν» αναφέρει ο κοινοτάρχης στη Cyprus Times

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους κατοίκους του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας αφού για πέμπτο συνεχή μήνα δεν έχουν σταθερά φαρμακοποιό στην περιοχή τους.

Advertisement

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη Cyprus Times ο Kοινοτάρχης της περιοχής Νίκος Κλεάνθους «λειτουργούμε με πατσιαρίσματα αφού μία έρχεται φαρμακοποιός και μία δεν έρχεται στην περιοχή, είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, είτε και των ορέξεων των φαρμακοποιών».

Ερωτηθείς για το πώς προμηθεύονται τα φάρμακα οι κάτοικοι εφόσον το φαρμακείο παραμένει κλειστό τις πλείστες ημέρες ο κ.Κλεάνθους επισήμανε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν κυρίως οι ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να μεταβούν στην πόλη. Ο αντικαταστάτης έρχεται κάποτε, ενώ στέλνουμε τα βιβλιάρια με κοπέλα νοσηλεύτρια και τα επιστρέφει πίσω».

Όπως τόνισε ο κ.Κλεάνθους «φτάσαμε στο σημείο κάποια χάπια να λήγουν και να καταστρέφονται επειδή δεν υπάρχει μόνιμος φαρμακοποιός και αυτό επιφέρει οικονομική ζημιά».

«Αναμένουμε ότι θα γίνει αγορά υπηρεσιών όπως μας υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι για να λυθεί σύντομα το πρόβλημα» πρόσθεσε ο κ.Κλεάνθους.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κοινότητα του Κάτω Πύργου αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα αφού και στο παρελθόν εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την υπολειτουργία του ιατρικού κέντρου της περιοχής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network