MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς αποτέλεσμα και η 3η προσπάθεια δύτη στην «Κόκκινη Λίμνη»

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν εντοπίστηκε ούτε και σήμερα η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη λίμνη – Οι έρευνες συνεχίζονται αύριο

Advertisement

Άκαρπες απέβησαν και σήμερα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Η τρίτη και τελευταία για σήμερα κατάδυση του δύτη στη λίμνη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα χωρίς οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Οι έρευνες θα επαναρχίσουν αύριο το πρωί.

Όλα όσα έφερε η μέρα – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα, οι έρευνες θα συνεχιστούν στην Κόκκινη Λίμνη καθώς και στη Λίμνη Μεμί.

«Θα συνεχίσουμε τις έρευνες και συνάμα θα αρχίσουμε σηματοδότηση στη Λίμνη Μεμί», είπε.

Σήμερα, συνέχισε, αναμένεται να ξεκινήσει με την βοήθεια του Τμήματος Χωρομετρίας η σηματοδότηση κρίσιμων σημείων, με βάση τα όσα κατέγραψε το σόναρ, στη λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο.

Σε σχέση με τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, ο κ. Τράγκολας είπε ότι θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Λίμνης «διότι έχει μεγάλους όγκους λάσπης. Θα την ερευνήσουμε με μηχανικά μέσα, θα κάνουμε κάποιες κατασκευές για να σαρώσουμε τον βυθό», πρόσθεσε.

Επεσήμανε επίσης, τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι δύτες λόγω μη ορατότητας και όγκων λάσπης.

Κατά τις χθεσινές έρευνες πραγματοποιήθηκαν τρεις καταδύσεις, με τους δύτες με σκάφανδρο να φτάνουν σε βάθος μέχρι 18 μέτρα. Η πρώτη κατάδυση πραγματοποιήθηκε στα ανοίγματα νότια της λίμνης και σε βάθος 10 μέτρων. Η δεύτερη στο σηματοδοτημένο τετράγωνο, νοτιοανατολικά της λίμνης και η τρίτη, στο ίδιο σημείο με τη δεύτερη και με απόκλιση προς το δυτικό μέρος της λίμνης, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το δεύτερο τσιμεντομπλόκ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network