MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χιονόπτωση και πυκνή ομίχλη στα ορεινά. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Advertisement

Sponsored by exness

Χιονόπτωση και πυκνή ομίχλη στα ορεινά – Η κατάσταση στους δρόμους – Συστάσεις Αστυνομίας

Χιονόπτωση έχει σημειωθεί σε περιοχές του Τροόδους, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν καταστεί ολισθηροί. Από τις κύριες οδικές αρτηρίες, ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Πλατρών-Τροόδους και Προδρόμου-Πλατρών, Προδρόμου-Τροόδους, Κακοπετριάς-Pinewood, Πεδουλά-Pinewood και Πεδουλά-Προδρόμου.

Advertisement

Στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους, επικρατεί και πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Κατολισθήσεις όγκων χώματος έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία του δρόμου Καλού Χωριού – Γουρρίου.

Καταρρακτώδεις βροχές και χαλαζόπτωση σημειώνονται στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, ενώ καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λευκωσίας, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό και η ορατότητα περιορισμένη.

Βροχές σημειώνονται σε όλες τις επαρχίες. Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter καιFacebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network